Inbindsystemen

Op verschillende kantoren wordt gebruik gemaakt van inbindsystemen. Zo kunt u documenten makkelijk met elkaar inbinden, zodat er makkelijk en netjes doorheen te bladeren is. Er zijn verschillende inbindsystemen die uw documenten netjes bij elkaar te houden. Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste systemen.

Hoe h oudt u uw documenten bij elkaar?

Als u veel documenten of rapporten hebt die bij elkaar horen, dan is het handig om deze bij elkaar te houden. Dit doe je dus met inbindsystemen. Inbinden is de meest voor de hand liggende optie om u documenten er professioneel uit te laten zien. U zult misschien denken dat het een moeilijk klusje is, maar niets in minder waar. De systemen werken relatief simpel en zeker na het een aantal keer gedaan te hebben weet u niet beter.

Vier systemen voor het inbinden van documenten

Er zijn meerdere inbindsystemen, u kunt kiezen tussen de onderstaande vier inbindsystemen:

 

  1. Het inbinden met een plastic bindrug;
  2. Inbinden met een klemrug of klemmap;
  3. Thermisch inbinden;
  4. Inbinden met een metalen bindrug.

Welke inbindmachine heeft u nodig?

Welk systeem het beste aansluit op uw wensen en eisen, is een kwestie van onderzoek doen en advies inwinnen. Welke afwerking had u gewenst? Wilt u de snelle optie die efficiënt hecht en de flexibiliteit heeft van plastic bindringen, of heeft u liever robuustere metalen bindringen? Er is ook nog een inbindmethode waarbij u geen bindringen gebruikt, maar lijm of hechtnieten om het document professioneel in te binden.

Dit zijn allemaal vragen waar u rekening mee moet houden bij het aanschaffen van een inbindsysteem. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Inbindsyteem aanschaffen bij Noordhuis?

Heeft u behoeften aan een inbindsysteem? Bij Noordhuis informeren en adviseren wij u graag. In onze webshop kunt u bekijken welke inbindsystemen wij aanbieden en bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via het formulier op onze website.