Papiersnijder

Bent u op zoek naar een manier om uw papier zo nauwkeurig mogelijk te snijden? Dan is een papiersnijder dé oplossing voor u! Een papiersnijder kan papier lijnrecht snijden en wordt veel gebruikt op scholen, kantoren en in de industriële sector.

Papiersnijders zijn over het algemeen niet ingewikkeld om te gebruiken, maar het is wel handig om te weten waar u op moet letten bij de aanschaf. Wij adviseren u hier graag in.

Wat is een papiersnijder?

Een papiersnijder is ideaal om papier lijnrecht te snijden. En is zeer eenvoudig te gebruiken. Hieronder laten we een paar voordelen zien:

     Zeer brede prijsklasse;

     Geschikt om meerdere vellen tegelijk te snijden;

     Er zit een veiligheidssysteem op om verwondingen te voorkomen;

     Aan de onderkant zitten rubberen poten, zodat de papiersnijder niet zomaar verschuift;

     Er zijn verschillende modellen, voor onderwijs, voor op kantoor en voor andere industrieën;

     Er zijn veel modellen en verschillende formaten.

Wat is een papiersnijder?

Een papiersnijder is een snijder met één of meerdere mesjes en gezeefdrukte patronen om zo nauwkeurig mogelijke metingen te maken. Dit zorgt ervoor dat de papieren lijnrecht worden gesneden. Hoeveel vellen papier er tegelijk kunnen worden gesneden, staat altijd op de product beschrijving van het model.

Een papiersnijder heeft nog een ander belangrijk onderdeel dat zijn de poten. De poten zijn vaak van rubber, zodat de snijder niet gaat bewegen. Er zijn sommige papiersnijders die extra veiligheidsmaatregel hebben, zodat de kans een stuk minder klein is dat u in uw vingers snijdt.

Papiersnijder aanschaffen bij Noordhuis?

Wilt u een papiersnijder aanschaffen? Dan is het belangrijk om te weten wat uw doel is met de papiersnijder. Waar gaat u de papiersnijder voor gebruiken? Hoeveel velletjes papier moet die tegelijk kunnen snijden? Wat voor papieren wilt u er mee snijden? Dit zijn een aantal vragen die u uzelf moet stellen bij het aanschaffen van een papiersnijder. Wij bieden verschillende papiersnijders aan. Kijk vooral even in onze webshop.