Papiervernietigers

Met een papiervernietiger kunt u, zoals de naam al doet aangeven, papier vernietigen. Er zijn zelfs modellen die paperclips, nietjes, cd’s en creditcards kunnen vernietigen. Als u gevoelige documenten gaat vernietigen, dan is een papiervernietiger met een hogere DIN P waarde belangrijk, aangezien de snippers die hieruit komen een stuk kleiner zijn. Wij informeren en adviseren u graag over de verschillende modellen en mogelijkheden.

Maak meer ruimte met een papiervernietiger

Veel bedrijven doen bijna alles digitaal, maar toch blijft er nog vaak papierwerk over. Hierbij valt te denken aan aantekeningen, kopieën van facturen, informatie van presentaties of brochures. Niet alles hoeft bewaard te worden en belandt uiteindelijk bij het oud papier, maar is het niet veel efficiënter om dit papierwerk te vernietigen met een papiervernietiger? Een papierversnipperaar verkleint stapels met papierwerk. Hoe hoger de veiligheidsklasse van je papierversnipperaar, hoe kleiner het volume van uw papierafval zal zijn. 

Aandachtspunten bij het aanschaffen van een papierversnipperaar

Een scanner kan een heel handig product zijn als u veel belangrijke fysieke documenten heeft. Fysieke documenten kunt u natuurlijk een stuk sneller kwijtraken en als het belangrijke papieren zijn is het belangrijk dat u ze goed bewaart. Een digitale scan kan hieraan bijdragen, aangezien u de documenten dan ook als digitale versie op uw computer hebt staan

Scanner aanschaffen bij Noordhuis?

Een groot voordeel van scanners is dat hij automatisch documenten kan invoeren. Dit is aangegeven met een ‘ADF’ (Auto Document Feeder). De naam spreekt voor zich, documenten worden tot een bepaalt aantal automatisch ingescand. Wij bieden de documentscanner van Brother aan. Document Scanners zijn gemaakt om gemakkelijk en snel meerdere scans per keer te kunnen maken.

 

Als u documenten gaat scannen, maakt u een digitaal bestand dat gemakkelijk is om te delen via netwerken, e-mails of webdiensten. Er zijn diverse bestandsformaten of bestanden van één of meerdere pagina’s. 

Papiervernietiger van Noordhuis?

Heeft u behoeften aan een papiervernietiger? Bij Noordhuis informeren en adviseren wij u graag. In onze webshop kunt u bekijken welke machines wij leveren en bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via het formulier op onze website.