Scanners

Als u veel waardevolle documenten heeft, kan het handig zijn om deze in te scannen. Op die manier is de kans kleiner dat u de documenten kwijtraakt aangezien u er dan een digitale versie van heeft. Een scanner scant een fysiek document en maakt er een digitale versie van.

Wanneer moet u een scanner aanschaffen?

Een scanner kan een heel handig product zijn als u veel belangrijke fysieke documenten heeft. Fysieke documenten kunt u natuurlijk een stuk sneller kwijtraken en als het belangrijke papieren zijn is het belangrijk dat u ze goed bewaart. Een digitale scan kan hieraan bijdragen, aangezien u de documenten dan ook als digitale versie op uw computer hebt staan

Scanner aanschaffen bij Noordhuis?

Een groot voordeel van scanners is dat hij automatisch documenten kan invoeren. Dit is aangegeven met een ‘ADF’ (Auto Document Feeder). De naam spreekt voor zich, documenten worden tot een bepaalt aantal automatisch ingescand. Wij bieden de documentscanner van Brother aan. Document Scanners zijn gemaakt om gemakkelijk en snel meerdere scans per keer te kunnen maken.

 

 

Als u documenten gaat scannen, maakt u een digitaal bestand dat gemakkelijk is om te delen via netwerken, e-mails of webdiensten. Er zijn diverse bestandsformaten of bestanden van één of meerdere pagina’s. 

Benieuwd naar onze scanners?

Momenteel hebben wij twee exemplaren in de webshop staan. Dit zijn scanners van het merk Brother. We hebben de Brother 2800W en 2400N. Bent u benieuwd naar deze exemplaren? Neem dan een kijkje in onze webshop.

Mocht u nog vragen hebben

Mocht u nog vragen hebben over één van onze scanners? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website.