Verbruiksartikelen

Een verbruiksartikel is product dat op ten duur weer vervangen dient te worden. Onder verbruiksartikelen kunnen verschillende dingen vallen. Dit kunnen levensmiddelen zijn, maar ook producten die een beperkte gebruiksduur hebben.

Een paar voorbeelden van verbruiksgoederen zijn: pennen, nietjes, plakband, potloden en printerinkt. Als deze producten opraken dient u ze te vervangen om er weer gebruik van te kunnen maken, vandaar de naam verbruiksartikelen. 

 

Er zijn ook producten die een langere tijd mee gaat. Deze producten worden ook wel gebruiksartikelen genoemd. De levensduur kan beperkt worden door slijtage, maar deze producten kunnen vaker gebruikt worden. Een printer is bijvoorbeeld een gebruiksartikel, maar de inkt die die printer gebruikt om documenten af te drukken wordt gezien als een verbruiksartikel. 

Wat voor verbruiksartikelen heeft u op kantoor?

Een kantoor kent genoeg verbruiksartikelen. We noemden er net al een paar. Bij Noordhuis bieden wij de volgende verbruiksartikelen aan:

     Printer inkt;

     Papier;

     Schoonmaakproducten;

     Batterijen;

     Schrijfwaren;

     Kladblokken;

     Lijm;

     Nietjes;

     Paperclips;

 

     Plakband.

Wat te doen als uw voorraad op is?

Bij Noordhuis weten we als geen ander hoe vervelend het is als u door uw voorraad heen bent. Wij
bieden verschillende diensten aan die ervoor zorgen dat u nooit meer bang hoeft te zijn dat u zonder verbruiksartikelen komt te zitten. Neem voor verdere informatie en/of vragen contact met ons op via het formulier op onze website.