Kantoormachines kopen

Noordhuis levert verschillende multifunctionele machines, waarmee u uw werkprocessen kunt versnellen. Deze machines zijn van Sharp en Ricoh en kunnen naast printen ook scannen, kopiëren en gebruikt worden als fax. Vandaar ook de naam: multifunctionele machines. Ze kunnen meer dan alleen printen. Bent u nu benieuwd naar de eigenschappen van de machines, de voordelen en de mogelijkheden? Die bespreken we hieronder voor u. 

Waarom een multifunctionele kantoormachine kopen?

Op kantoor print u (afhankelijk van uw dienst en/of product) natuurlijk veel, maar naast printen bent u ook vaak bezig met documenten scannen, kopiëren etc. Hoe fijn en gemakkelijk is het dan als u al deze mogelijkheden in één machine hebt! Dit is niet alleen een stuk makkelijker, je bespaart ook nog eens een hoop ruimte aangezien u niet meerdere machines nodig hebt.

 

 

Naast de multifunctionele eigenschap en het feit dat de aanschaf ruimte bespaart, printen de machines ook sneller dan ‘gewone’ printers en bespaart u ook op inkt of toner. 

Problemen met uw multifunctionele kantoormachine?

Ondervindt u problemen met uw nieuw gekochte kantoormachine? Geen nood! Bij Noordhuis beschikken we over een eigen technische dienst die problemen aan uw machine snel en vakkundig oplost.

Alvast een kijkje nemen?

Bent u benieuwd naar de machines die wij op voorraad hebben? Neem dan alvast een kijkje in onze webshop. Hier kunt u een aantal kantoormachines vinden in verschillende prijsklasse. Per machine kunt u zien wat ze kunnen en kunt u de specificaties bekijken. 

Machine kopen bij Noordhuis?

Bent u benieuwd naar onze multifunctionele kantoormachines? Neem dan contact met ons op! Wij hebben antwoord op al uw vragen en kunnen u meer vertellen over de verschillende machines die wij aanbieden en welke in uw situatie het beste tot zijn recht komen. Om met ons in contact te komen kunt u het formulier op onze website invullen.