Kantoormachines leasen

Bij Noordhuis bieden wij multifunctionele afdrukapparatuur aan van Sharp en Ricoh. Onder multifunctionele machines verstaan wij snelle, gebruiksvriendelijke en hoogwaardige printers die natuurlijk kunnen printen, maar daarnaast ook kunnen scannen, kopiëren en gebruikt kunnen worden als fax. Deze machines kunt u natuurlijk zelf aanschaffen of huren, maar bij Noordhuis bieden we ook de mogelijkheid om de machines te leasen.

Wat zijn de voordelen van multifunctionele machines?

Wat is het voornaamste verschil tussen een ‘gewone’ printer en de multifunctionele machine? Het grootste verschil is dat een printer uitsluitend kan printer en een multifunctionele machine kan printen, kopiëren, scannen en faxen.

 

Naast de vele mogelijkheden van deze machines, bespaart het ook nog eens een hoop ruimte aangezien je alle taken kan laten uitvoeren door één machine en niet verschillende machines nodig hebt.

Waarom een machine leasen en niet kopen?

 

Bij Noordhuis kunt u onze multifunctionele machines leasen tegen een aantrekkelijk tarief. Dit kan een interessante optie zijn als u de machine niet gelijk wilt kopen of hem maar voor een paar projecten nodig hebt. 

Problemen met de multifunctionele printer?

Treden er problemen op met de machine tijdens de leaseperiode? Geen enkel probleem! Wij lossen het graag voor u op. Noordhuis beschikt over een eigen technische dienst die problemen en gebreken snel en vakkundig voor u oplost. Zo hoeft u zelf de gereedschapskist niet tevoorschijn te toveren en kunt u zich beroepen op onze onderhoudsdienst. Ook de bevoorrading van de machines kunnen wij op ons nemen. Zo bent u altijd voorzien van bijvoorbeeld nieuwe inkt en andere cruciale onderdelen.

Machines leasen bij Noordhuis?

 

Bent u nieuwsgierig naar het leasebeleid van Noordhuis? Ga dan met ons in gesprek! Bij ons kunt u kantoormachines van Sharp en Ricoh leasen. Wilt u een printer leasen voor een korte of langere periode van bijvoorbeeld een aantal weken? Dan kunt u zeker bij ons terecht. Neem bij interesse contact met ons op via ons contactformulier op de website.