PaperCut

PaperCut is een slimme technologische oplossing voor het volgen, beheren en beveiligen van uw printwerk. De oplossing werkt altijd en overal dankzij de platformonafhankelijke technologie. Is het ook rendabel voor uw bedrijf? Hoogstwaarschijnlijk wel! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, voordelen en informatie over deze innovatieve software? Wij behandelen het hieronder verder voor u. 

Wat is PaperCut MF precies?

PaperCut MF is een afdrukbeheersoftware die door honderden miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt. De software biedt een gemakkelijke en veilige afdrukervaring. De missie van PaperCut is papier besparen en indirect dus ook bomen besparen.

De voordelen van PaperCut

De printsoftware van PaperCut biedt een aantal interessante voordelen voor uw onderneming. Wij sommen de belangrijkste hieronder voor u op:

 

     PaperCut is ontzettend veilig;

     Milieuvriendelijk;

     Geautomatiseerde afdrukwachtrijen;

     Handige afdrukvrijgave.

PaperCut is ontzettend veilig

 

Sommige documenten wilt u liever anoniem afdrukken en zijn niet bestemd voor alle ogen op de werkvloer. Met PaperCut bepaalt u gemakkelijk wanneer u uw bestanden afdruk en kunt u veilig inloggen. 

Meer informatie over de voordelen van PaperCut

Milieuvriendelijk

Doordat de software precies bijhoudt wie, wat en wanneer print, kunt u gemakkelijk achterhalen of er werknemers zijn die onnodig veel printen. Dit kan een hoop papier en indirect een hoop bomen besparen wat weer goed is voor het milieu.

Geautomatiseerde afdrukwachtrijen

Stuur de juiste afdrukwachtrijen en printerstuurprogramma’s naar gebruikers, waar ze ook heen gaan, allemaal automatisch.

Handige afdrukvrijgave

Print naar één wachtrij en haal het op bij elke printer door de ‘find-me’ functie.

Handige en overzichtelijke rapporten

Krijg volledig inzicht in de printgegevens van uzelf en andere werknemers binnen uw organisatie.

Meer informatie over de voordelen van PaperCut?

Wilt u meer weten over de voordelen die PaperCut voor u kan bieden? Noordhuis staat voor u klaar! Wilt u meer informatie over de voordelen en mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier op onze website.