Videoconferentiezaal vergaderruimte hybride vergaderen

Hybride video vergaderen

Op het gebied van video vergaderen bieden wij uitstekende oplossingen welke geschikt zijn voor het klein en middel-bedrijf.
Wij leveren van losse producten tot aan complete oplossingen voor uw vergaderruimte(s). Onze systemen zijn Microsoft Teams gecertificeerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dé oplossingen zijn eenvoudig in gebruik zodat ook iemand zonder ICT achtergrond zich uitstekend redt met onze oplossingen.

Het gemak van video vergaderen begint bij ons.

Audiovisuele oplossingen voor onderwijsinstellingen

Wij zijn gespecialiseerd in audiovisuele middelen voor het onderwijs. Zo leveren wij voor een aantal partijen al enkele jaren de digitale schoolborden en ICT hardware. Met ons uiterst ervaren installatieteam wordt de installatie snel maar vakkundig in het lokaal geïnstalleerd waarbij er zoveel mogelijk rekening mee wordt gehouden om de overlast te beperken tijdens de lessen. Merken die wij onder andere leveren zijn Clevertouch, Ctouch, Newline, Intel NUCs en Intel OPS’en. Al vele scholen én stichtingen gingen u voor!

Clevertouch Impact Plus Gen2
Barco Clickshare CX50

Draadloze presentatiesystemen

U kunt bij ons ook terecht voor draadloze presentatie-systemen, deze kunnen bijvoorbeeld worden toegepast op uw huidige systeem. Wilt u verbinden via een app of met een USB-C dongle of toch liever via een HDMI dongle?

Wij hebben ervaring met alle type systemen en helpen u graag verder.

Digital Signage / Narrowcasting

Uw boodschap overbrengen aan uw bezoekers en/of klanten?

Narrowcasting biedt u de oplossing! 

Voor het overbrengen van mededelingen, aanbiedingen of andere informatie, kunt u gebruik maken van zogeheten digital signage. Door middel van een gemakkelijke webpagina kunt u berichten in een presentatie zetten en deze op de digital signage schermen tonen. 

U kunt hierdoor uw klanten dus digitaal voorzien van informatie. 

Enkele interessante toepassingen:

  • Het tonen van een menukaart
  • Het tonen van aanbiedingen
  • Informatiescherm bij de receptie
  • Het weergeven van personeelsinformatie
  • Het tonen van roosters
  • Het weergeven van een webpagina
Clevertouch UX-PRO GEN2