Digibord

Digitaal lesgeven is tegenwoordig geen aanvulling meer, maar een standaard. Om dit optimaal te kunnen doen, wordt er gebruikt gemaakt van zogenoemde digiborden. Deze digiborden worden gebruikt voor het lesgeven zelf, maar zijn ook prima te gebruiken voor presentaties en vergaderingen. Bij Noordhuis bieden we verschillende digiborden aan met elk hun eigen unieke functies.

{CTA: Ik ben nieuwsgierig geworden!}

Wat is een digibord precies?

Aangezien een digibord een verlengde is van uw computer, kunt u er ontzettend veel mee doen. Hoofdzakelijk worden de borden gebruikt voor het schrijven van korte teksten en het laten zien van videofragmenten en afbeeldingen. Deze voordelen kunnen ook worden meegenomen in presentaties, zodat deze interactiever kunnen worden gegeven.

Wat zijn de grote voordelen van digiborden?

Wat zijn nu de grote voordelen van digiborden? Omdat digiborden aangesloten zijn op uw computer en vaak werken op het besturingssysteem Windows 10, zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt dus eigenlijk hetzelfde als op je normale PC alleen dan op een groot touch scherm.

 

Een aantal andere voordelen:

 

     Lessen en presentaties voorbereiden en geven gaat een stuk makkelijker;

     U kunt alle stof gemakkelijk opslaan;

     U kunt op een speelse manier de aandacht van de kinderen vasthouden.

Een digibord van Noordhuis

Bent u nieuwsgierig naar onze digiborden? Neem dan contact met ons op! Wij hebben antwoord op al uw vragen en bespreken samen met u welk digibord het beste is voor uw situatie. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website.