Projectinrichting

Een kantoor is uw bron van inspiratie. Projectinrichting moet passend zijn bij uw bedrijf of organisatie, maar natuurlijk ook bij uw persoonlijke wensen. Wij kunnen uw kantoorpand voorzien van een geheel nieuwe inrichting, waarbij onze focus ligt op de kernwaarde van uw bedrijf. Door een volledig ontwerp te maken voor uw kantoorpand, waarin wij alles regelen, heeft u geen omkijken meer naar uw pand en kunt u rekenen op een doordacht, praktisch en bovenal schitterend ontwerp.

Wat bedoelen we precies met projectinrichting?

Projectinrichting is het professioneel inrichten van bepaalde ruimtes. Vaak zijn dit kantoorruimtes of andere bedrijfsruimtes. Bij Noordhuis maken we ontwerpen voor nieuwe inrichtingen, waarbij we met verschillende dingen rekening houden. Wij kunnen u een duurzame en ergonomische oplossing aanbieden.

Waarom een projectinrichter?

Vaak wordt een projectinrichter ingeschakeld als u zelf moeite heeft om het juiste ontwerp maken of als u behoefte heeft aan volledige ontzorging. Een projectinrichter heeft alle kennis in huis om voor u het juiste ontwerp te maken. Onze projectinrichters zijn gefocust op maar één ding, uw project!

Allereerst wordt er een duidelijke doelstelling gemaakt. Wat zijn de wensen voor de ruimte? Wat is het doel van de ruimte? De meeste bedrijven vinden het de laatste tijd erg belangrijk dat de werkomgeving ergonomisch en duurzaam is. Dit zijn namelijk thema’s die steeds belangrijker worden.

 

Als alles duidelijk in kaart is gebracht gaan we kijken naar het ontwerp. Vaak maken we het ontwerp eerst digitaal, zodat we makkelijk aanpassingen kunnen maken. Vervolgens maken we een duidelijke projectplanning. U weet precies waar u aan toe bent, want u kunt het projectplan gewoon volgen. 

Projectinrichting door Noordhuis?

Wilt u uw kantoorpand een make-over geven? Dan bent u bij Noordhuis aan het juiste adres! Onze projectinrichters gaan graag met u in gesprek over uw wensen en eisen. Wij zorgen voor een compleet nieuwe inrichting met het oog op duurzaamheid en ergonomie.

Wilt u meer weten of hebt u vragen?
Neem dan contact met ons op via het formulier op onze website.