Kantinestoelen

In een kantine wordt gezellig geluncht, gekletst en ontspannen. Een partij goede kantinestoelen kunnen daarbij natuurlijk niet ontbreken! Comfortabel zitten in de kantine kan een grote invloed hebben op de sfeer. Doordat kantinestoelen zoveel worden gebruikt, moeten de stoelen wel comfortabel zitten, zodat uw personeel kan ontspannen.

Krijgt u klanten, partners of gasten over de vloer? Dan is het belangrijk dat de kantine een professionele stijl uitstraalt. Daarentegen moeten kantinestoelen en kantinetafels ook praktisch zijn. De stoelen moeten makkelijk te reinigen zijn en makkelijk verplaatst kunnen worden. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte stoelen!

Waar moet ik op letten bij de aankoop van kantinestoelen?

De keuze voor kantinestoelen is afhankelijk van een aantal factoren. Alle bedrijven hebben andere eisen aan hun kantinestoelen. Comfort kan worden bepaald aan de hand van armleuningen, de rugleuning en het materiaal. De stoelen moeten geschikt zijn voor verschillende zithoudingen, maar moeten natuurlijk ook bij het interieur passen.

Wilt u de kantine opgeruimd en netjes houden? Dan zijn stapelbare kantinestoelen een goede keuze. Het grote voordeel van stapelbare kantinestoelen is dat ze makkelijk op te bergen zijn als u ze even niet nodig heeft. Wanneer de kantine voor iets anders wordt gebruikt, heeft u alle stoelen zo aan de kant. Er zijn natuurlijk ook stoelen van stof. Dit zit wel comfortabeler, maar de stoelen zijn moeilijker schoon te krijgen en kunnen vaak niet opgestapeld worden.

Kantinestoelen van Noordhuis

Bent u op zoek naar nieuwe kantinestoelen? Zoek dan niet verder! Bij Noordhuis helpen we u graag bij het vinden van de juiste stoel. We adviseren en informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. Wilt u meer weten, of heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via het formulier op onze website.