Barstoelen en barkrukken

Wanneer u op zoek bent naar barstoelen of hoge zitkrukken, dan zit u bij ons goed! Welke uitstraling zoek je? Een modern model, of een ouder model? Barstoelen en barkrukken kunnen uw bedrijfskantine of wachtruimte een sfeervolle en gezellige uitstraling geven. Mocht u een bar hebben op kantoor, dan zijn barstoelen en barkrukken eigenlijk een must have.

Barstoelen op kantoor

Op kantoor wordt het steeds gebruikelijker om een gezellige sfeer te creëren. Met onze mooie barstoelen, kunt u  sfeervolle zitplaats te creëren. De perfecte plek om even een kopje koffie te drinken, een heerlijke lunch te eten, een hapje en drankje te nemen tijdens een gesprek, social media te checken of als je moet wachten je kopje koffie in te schenken.

Geef uw kantoor sfeer met onze barstoelen en barkrukken

Kleur is een belangrijk onderdeel van een kantoorruimte. Zoekt u bijvoorbeeld barkrukken met een zwarte uitstraling, of met een blanke lak? Heeft u moeite om de juiste kleur of stijl te vinden? Wij helpen u graag met ons advies.

Onze collectie

Wij bieden een ruim assortiment aan barstoelen en barkrukken. Wij hebben onder andere metalen en houten barkrukken, in verschillende modellen en uitvoeringen. Gestoffeerde versies bieden wij ook aan. De hoogte van barkrukken kunnen variëren afhankelijk van de hoogte van de bartafel. Met onze barkrukken kunt u alle kanten op. Bekijk ons ruime assortiment in onze webshop.

Barkrukken en/of stoelen van Noordhuis?

Bent u op zoek naar een barstoelen en/of barkrukken? Zoek dan niet verder! Bij Noordhuis helpen we u graag bij het vinden van de juiste stoel. We adviseren en informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. Wilt u meer weten, of heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via het formulier op onze website.