Bureaustoelen

Een goede, ergonomische en comfortabele bureaustoel is zeer belangrijk. Werknemers die dagelijks vele uren op een bureaustoel zitten, moeten comfortabel en gezond kunnen zitten om lichamelijke klachten te voorkomen en plezier in hun werk te houden, maar wat is nu een goede bureaustoel? En hoe stelt u een bureaustoel goed in? Wij adviseren en informeren u graag over deze punten.

Wat is een goede bureaustoel?

Een goede bureaustoel dient uw lichaam de juiste ondersteuning, beweging en variatie te bieden. Daarnaast moet de stoel natuurlijk ook comfortabel zijn. U dient op een fijne manier rechtop te kunnen zitten. Een goede bureaustoel is voorzien van verschillende instelmogelijkheden, waarmee u de stoel exact naar uw wens kunt instellen. Op die manier creëert u de perfecte zithouding.

 

De ondersteuning moet er voor zorgen dat u op een fijne manier rechtop kunt zitten. Dit is cruciaal om de druk op de tussenwervelschijven te minimaliseren. Er moeten zoveel mogelijk instelmogelijkheden op de stoel zitten. Hierdoor kan je de stoel helemaal instellen op uw lichaam. Zo creëert u de perfecte zithouding. Voor het creëren van de perfecte zithouding zijn een aantal punten van belang:

     Uw heupen bevinden zich iets hoger dan de knieën;

     Uw knieën maken een hoek van 90 graden als u op de stoel zit;

Als u de bovenstaande normen aanhoudt, zit u al een stuk beter. Wilt u rug- en nekklachten volledig uitsluiten? Kijk dan eens naar onze ergonomische bureaustoelen.

Welke bureaustoel past bij mij?

Naast de smaakvoorkeur die je hebt, zijn de praktische aspecten ik niet onbelangrijk. Als u op zoek gaat naar een goede bureaustoel, dan zijn er een aantal punten waar u rekening mee dient te houden:

     Zittijd;

     Uw gewicht;

     Uw lengte;

     Uw gebruikelijke zithouding.

 

Vindt u het lastig om zelf een bureaustoel te selecteren? Wij adviseren en informeren u graag tijdens het keuzeproces. 

Bureaustoel van Noordhuis?

Bent u op zoek naar een goede en comfortabele bureaustoel? Wij bieden de oplossing! Bij Noordhuis bent u aan het juiste adres. Wij adviseren en informeren u graag over de verschillende mogelijkheden voor uw kantoorruimte. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website. U kunt ook een kijkje nemen in onze webshop voor bureaustoelen.