Directiemeubilair

Wilt u directiemeubilair kopen? Door het plaatsen van directiemeubilair kunt u uw kantoor een stijlvolle, luxe en premium uitstraling geven. De meubelen hebben een hoogwaardige afwerking en zijn geschikt voor langdurig gebruik. Wilt u directiemeubilair? Dan bent u bij Noordhuis aan het juiste adres! Wij bieden een breed assortiment aan, voor iedereen zit er dus iets tussen. Van een stoel tot kast, wij hebben het voor u in huis!

Werkplek met directiemeubilair

De hoofdzaken binnen uw directiemeubilair zijn uw persoonlijke werkplek, uw directiebureau, uw directiestoel, uw opslagruimte en uw ontvangstmeubelen. Uw directiemeubilair is de kroon op uw kantoorinterieur. Daarbij is het ook het centrale focuspunt van uw directiemeubilair.

 

Uw werkplek straalt luxe uit en kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan: directiekamer, werkkamer, persoonlijke vergaderruimte en ontvangstruimte. De directiekamer moet functioneel zijn en moet van alle gemakken voorzien zijn.

Bezoekersstoel

Een bezoekersstoel is het onderdeel van uw directiemeubilair dat volledig gericht is op anderen. De bezoekersstoel moet de juiste ondersteuning bieden in een gesprek, wachtperiode en een kort overleg. Als uw klanten of gasten langskomen, is het belangrijk dat ze lekker en comfortabel kunnen zitten tijdens het gesprek dat u voert. Onze bezoekersstoelen hebben verschillende stijlen, afwerkingen en stofferingen.

Directietafels

Naast stoelen is het ook belangrijk om een goed bureau te hebben in uw directiekamer. Het bureau moet groot genoeg zijn om alles in kwijt te kunnen. Een vergadertafel in uw directiekamer is een essentieel onderdeel.

Directiemeubilair van Noordhuis?

Wilt u directiemeubilair kopen en uw kantoor een chique uitstraling geven? Dan bent u bij Noordhuis aan het juiste adres. Hebt u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier op onze website.