Kantinemeubilair

Naast het harde werken moet er natuurlijk ook tijd worden vrijgemaakt om tot rust te komen en pauze te houden. Vaak wordt dit gedaan in de kantine. Om goed tot rust te komen en comfortabel te zitten, is goed kantinemeubilair niet geheel onbelangrijk. De kantine is een plek waar uw medewerkers even helemaal tot rust komen en even op adem kunnen komen. In de kantine wordt vaak nieuw energie op gedaan. Goed kantinemeubilair helpt daarbij.

Vaak wordt er door werknemers intensief gebruik gemaakt van het kantinemeubilair. Goed kantinemeubilair is hufterproof en moet door de jaren heen mooi blijven.

Bent u op zoek naar kantinemeubilair dat meer comfort biedt?

 

Comfort bieden aan klanten of werknemers die gebruik maken van de kantine kan door middel van kantinestoelen met stoffen bekleding en barkrukken van goede kwaliteit. 

kantinetafels en stoelen

Kantinetafels zijn er in verschillende soorten en maten. Je hebt dus veel keuze. Kantinetafels worden veelal uitgezocht op uiterlijke kenmerken en stijl. De focus wordt over het algemeen minder gelegd op ergonomie en gezondheid aangezien je in de kantine minder lang zit dan aan je werktafel.

 

Aan een tafel moet je natuurlijk comfortabel kunnen zitten. Kantinestoelen worden ook vaak geselecteerd op hun uiterlijke kenmerken en comfort. Je kunt spelen met verschillende stijlelementen om een mooie en gezellige sfeer te creëren in je kantine.

Statafels

U kunt ook kiezen voor statafels. Wilt u in de pauze actief staan in plaats van zitten? Dan bieden deze tafels de ideale oplossing. Als u staat tijdens het praten of eten neemt u automatisch een actievere houding aan. Een actieve lichaamshouding heeft een bewezen positieve invloed op uw gemoedstoestand.

Kantinemeubilair van Noordhuis?

Naast tafels en stoelen bieden wij nog veel meer opties en meubilair voor uw kantine. Bent u benieuwd naar de verschillende opties die wij bieden? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren en informeren u graag over ons meubilair. U kunt contact met ons opnemen via het formulier op onze website.