Fotobehang

Wilt u uw interieur een originele look geven? Dan is fotobehang hetgeen wat wat u zoekt. U kunt kiezen uit verschillende foto’s, illustraties en andere grafische uitingen. Fotobehang wordt gemaakt van een speciaal soort papier waarop een foto wordt afgedrukt. Deze foto wordt afgedrukt met UV bestendige inkt.

Uw eigen foto’s en illustraties als behang

Hebt u er ooit over nagedacht? Uw eigen foto’s en illustraties als behang? U kunt kiezen uit foto’s die zijn geschoten door een professionele fotograaf van bijvoorbeeld een heel gaaf landschap of een spectaculaire onderwaterfoto, maar u kunt ook gebruik maken van uw eigen foto’s als behang. Zo kunt u naar de muur kijken en mooie herinneringen ophalen.

Laat uw creativiteit de vrij loop

Met fotobehang kunt u heel veel doen. De kunst is om uw creativiteit de vrije loop te laten. Kleuren op de muur geven uw interieur al vaak een heel andere uitstraling, laat staan we een grote foto doet. Het is belangrijk dat u hier goed over nadenkt. Wij kunnen u hierin adviseren mocht dat nodig zijn.

 

Houdt u van een moderne look? Dan kunt u gebruik maken van foto’s van moderne gebouwen, steden of industrie. Vindt u landelijk mooi? Dan kunt u foto’s selecteren van bijvoorbeeld landschappen met herfstachtige kleuren.

Wat is belangrijke bij het behangen van fotobehang

Bij het behangen van foto behang moet u goed rekening houden met de verschillende stroken behang. Deze dienen uiteraard goed op elkaar aangesloten te worden. Doe je dit niet, dan lopen de foto’s raar in elkaar over.

Fotobehang bij Noordhuis?

Overweegt u fotobehang? Dan helpen wij u graag bij het samenstellen van de foto’s, het bepalen van de stijl, eenheid te creëren en het uitzoeken van het juiste materiaal. Wij staan voor u klaar! Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier op onze website.

Akoestisch behang

Akoestisch behang oftewel geluid dempend behang is ideaal als u last hebt van een galm of echo op kantoor. Akoestisch behang heeft een geluiddempende eigenschap door de extra dikke rug. Tevens zorgt dit ervoor dat beschadigingen en oneffenheden verborgen blijven achter het behang. Daarnaast is het ook nog eens warmte-isolerend.

Wat is akoestisch behang precies?

De naam akoestisch behang is op het eerste oog niet veelzeggend. Wat is het precies? Akoestisch behang kun je het beste omschrijven als 3D behang. Het is behang gemaakt van  een dikkere stof, zoals velours of bouclé. Vaak is dit een patroon wat uit de muur lijkt te komen. Niet alleen ziet dit er ontzettend gaaf uit, het werkt ook nog eens geluiddempend.

Voordelen akoestisch behang

Akoestisch behang biedt een aantal interessante voordelen. Om u hier een goed en duidelijk overzicht van te geven, hebben we hieronder de belangrijkste voordelen voor u opgesomd:

 

     Een sterke geluiddempende eigenschap;

     Duurzaam en kostenbesparend;

     Ontzettend veel keuze;

     Het wegwerken van oneffenheden.

Een sterke geluiddempende eigenschap

Zoals we net al hebben aangegeven, heeft akoestisch behang een sterke geluiddempende eigenschap. Heb je dus een kantoorpand met veel echo en/of galm? Dan kan dit weleens dé oplossing zijn.

Duurzaam en kostenbesparend

Akoestisch behang heeft een erg dikke rug. Dit zorgt naast de geluiddempende eigenschap van het behang ook voor een isolerende eigenschap. Dit bespaart weer kosten aangezien je minder hoeft te stoken.

Ontzettend veel keuze

Akoestisch behang is er in allerlei soorten en maten. Je hebt verschillende kleuren en patronen. Voor ieder interieur valt dus wel een goede combi te maken.

Het wegwerken van oneffenheden.

Akoestisch behang is dus erg dik, wat zorgt voor een geluiddempende en isolerende eigenschap, maar het zorgt er ook voor dat eventuele beschadigingen en oneffenheden verborgen blijven achter het behang.

Akoestisch behang bij Noordhuis?

Klinkt dit bij u als muziek in de oren? Bij Noordhuis helpen we u graag bij het selecteren van het juiste akoestische behang. Wij staan voor u klaar! Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier op onze website.