Vergaderstoel

Een goede, ergonomische en comfortabele bureaustoel is zeer belangrijk. Werknemers die dagelijks vele uren op een bureaustoel zitten, moeten comfortabel en gezond kunnen zitten om lichamelijke klachten te voorkomen en plezier in hun werk te houden, maar wat is nu een goede bureaustoel? En hoe stelt u een bureaustoel goed in? Wij adviseren en informeren u graag over deze punten.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van vergaderstoelen?

“Zijn specifieke vergaderstoelen dan echt nodig?”. Goede stoelen zijn zeker belangrijk, helemaal in een tijd waarin we steeds vaker en langer zitten. Hieronder behandelen we kort de belangrijkste voordelen van vergaderstoelen voor u:

     Uw zithouding verbetert;

     U kunt lange vergaderingen gemakkelijker volhouden;

     U bent minder afgeleid;

     U voorkomt rug- en nekklachten.

Wat zijn de kenmerken van een goede vergaderstoel?

 

Wat is de beste vergaderstoel? Dat verschilt uiteraard per persoon. Als je langer bent, dan zijn andere functies en eigenschappen belangrijk dan voor iemand die kleiner is. Naast de objectieve en praktische functies, zijn subjectieve en smaakgerelateerde eigenschappen ook belangrijk. De stoel moet natuurlijk goed passen bij de rest van je interieur om rust en eenheid te creëren. 

Een vergaderstoel van Noordhuis?

Bent u op zoek naar een goede vergaderstoel? Zoek dan niet verder! Bij Noordhuis bent u aan het juiste adres. Wij adviseren en informeren u graag over de verschillende mogelijkheden voor uw kantoorruimte. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het formulier op onze website.