Vergadertafel

Vergaderen moet efficiënt, inspirerend en duidelijk zijn, maar uiteraard ook comfortabel en ergonomisch. Als u aan de juiste vergadertafel zit, kunt u een betere ergonomische houding aannemen. Uit onderzoek is gebleken dat mensen gemotiveerder, meer gefocust en fitter zijn aan een goede vergadertafel.

Naast deze belangrijke eigenschappen moet u ook kijken naar de grootte en stijl van de vergadertafel. Hij moet natuurlijk goed in en bij de ruimte passen. Wij informeren en adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

De juiste afmetingen voor uw vergadertafel

Afhankelijk van het aantal medewerkers dat u heeft, heeft u een minimale lengte en breedte voor uw vergadertafel nodig. Dit verschilt natuurlijk per bedrijf. Wij kijken graag gezamenlijk naar de mogelijkheden zodat we u precies de afmetingen kunnen bieden die u nodig heeft.

Staan tijdens de vergadering?

Het nieuwe en gezonde en ergonomisch werken stimuleert staand vergaderen. Voor een kort overleg of een korte afspraak is staand vergaderen een ideale oplossing. De vergaderingen zijn vaak straight to the point en iedereen blijft actief en alert. Daarnaast kan er ook gebruik worden gemaakt van sta-hulpen voor degene die wat extra ondersteuning nodig hebben.

 

Als u langer gaat vergaderen of presenteren, is zitten een comfortabelere optie. Actief luisteren kost veel energie en een lichamelijke activiteit kan dan juist een negatief effect hebben. Afwisseling is uiteraard de beste optie. Bij lange vergaderingen is het handig dat u regelmatig een pauze in te lassen, zodat iedereen even de benen kunnen gaan strekken.

 

 

De beste oplossing om te blijven afwisselen is een zit/sta vergadertafel. Deze tafels zijn elektrisch verstelbaar en zijn dus eenvoudig te bedienen. Dit is ideaal voor een actieve vergadering.

Wilt u meer weten over de vergadertafels van Noordhuis?

Of u nu een vergadertafel zoekt om aan te zitten, te staan of een combinatie van beide, bij Noordhuis hebben we ze voor u in huis! Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier op onze website.