Verlichting

Verlichting heb je in verschillende soorten en maten en voor verschillende toepassingen. Op kantoor is het natuurlijk belangrijk dat je de juiste verlichting hebt. Goede verlichting kan helpen bij concentratie, de juiste sfeer creëren en beter waarnemen.

Wat is goede kantoorverlichting?

Als er onvoldoende daglicht het kantoor binnen schijnt, maken we gebruik van verlichting. Verlichting heb je in allerlei soorten en maten, maar op kantoor maakt men vaak gebruik van witte LED verlichting. LED verlichting is koud wit licht tussen de 4 en 5 duizend Kelvin.

Welke verlichting past het beste in uw ruimte?

 

Verlichting kopen wordt door veel pandeigenaren onderschat. Verlichting koop je natuurlijk deels voor de functionaliteit, maar verlichting is ook zeer sfeerbepalend. Het is daarom erg belangrijk dat je goed kijkt naar welke verlichting het beste in uw ruimte past. Wij adviseren u hier graag in. 

De mogelijkheden van goede verlichting

Met goede verlichting is heel veel mogelijk. Het is dus sfeerbepalend, zorgt ervoor dat je beter kunt waarnemen in donkere ruimtes, maar bepaalt ook voor een groot deel hoe jij je voelt en hoe het zit met je concentratievermogen. Met verlichting is veel mogelijk om al deze drie aspecten te belichten.

Er zijn mogelijkheden, waarmee je verlichting kunt dimmen en de temperatuur van het licht kunt instellen. Op die manier haal je alle voordelen die verlichting kan bieden uit één systeem. Je hebt natuurlijk ook losse verlichting in één soort temperatuur.

Verlichting bij Noordhuis?

Bij Noordhuis helpen we u graag bij het selecteren van de juiste verlichting. Wij staan voor u klaar! Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier op onze website.