Vloerbedekking

Verschillende soorten en maten

Vloerbedekking heb je in allerlei verschillende soorten en maten. De keuze is reuze! Een aantal voorbeelden van vloerbedekking waaruit u kunt kiezen:

     Tapijt;

      PVC;

     Laminaat;

     Hout;

     Tegels;

     Vinyl.

Deze ruime keuze uit vloerbedekking zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils tussen zit. Vaak kunt u per vloer ook nog heel wat aanpassingen doorvoeren denk aan kleur en vorm.

De keuze is vaak lastiger dan u denkt

Zoals we net al hebben aangeven, is vloerbedekking letterlijk en figuurlijk de fundering van uw kantoorpand. Het is belangrijk dat u goed nadenkt over uw keuze. Vaak is de vloerbedekking kiezen die aansluit op uw wensen lastiger dan u denkt. Mede door de enorme keuze en het feit dat het een belangrijke investering is. Komt u er zelf niet uit? Dan helpen wij u graag bij het kiezen van de juiste vloerbedekking.

Vloerbedekking kopen bij Noordhuis

Bent u op zoek naar kwalitatieve vloerbedekking? Dan bent u bij Noordhuis aan het juiste adres! Bij ons vindt u een ruim assortiment aan hoogstaande vloerbedekking. Wij hebben voor ieder kantoorpand de juiste oplossing als het op vloerbedekking aankomt. Vindt u ruimtelijk erg mooi? Dan zorgen wij voor een lichte vloer die dit effect versterkt.

Tijd voor nieuwe vloerbedekking?

Is het tijd voor nieuwe vloerbedekking? Noordhuis helpt u graag uit de brand! Met onze brede kennis op het gebied van stijl en vloerbedekking, kunnen wij u voorzien van de juiste vloer voor uw pand. Hebt u vragen? Wilt u meer informatie? Of bent u benieuwd naar ons aanbod? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier op onze website.

Laminaat

Laminaat is één van de bekendste kantoorvloeren. De vloer is gemakkelijk te plaatsen en te onderhouden, je kunt eenvoudig verschillende sferen creëren en je hebt keuze uit veel verschillende soorten materiaal.

Wat is laminaat precies? 

Laminaat wordt vaak geproduceerd in de vorm van planken en is opgebouwd uit verschillende lagen die wordt samengeperst. Vaak wordt laminaat geleverd met een eenvoudig kliksysteem dat het makkelijk maakt om de vloer te leggen. Laminaat is erg sterk en kan zeker tegen een stootje. Ook heeft de vloer weinig onderhoud nodig door de harde toplaag.

Kleur en soorten laminaat

Laminaat is leverbaar in verschillende kleuren en soorten. Door het brede aanbod vindt u altijd een laminaatvloer die in uw kantoor past. Wilt u uw kantoor wat gezelliger en knusser maken? Kies dan voor een donkere laminaatvloer die ervoor zorgt dat de ruimte wat kleiner lijkt. Wilt u juist een ruimtelijke sfeer creëren? Kies dan voor lichte kleuren.

De voordelen van laminaat

Laminaat biedt erg veel voordelen. Het is daarom een erg populaire en gewilde vloer. Hieronder sommen wij de belangrijkste voordelen voor je op:

     Ruime keuze uit verschillende vloeren;

     Eenvoudig te leggen;

     Onderhoudsvrij;

     Vochtbestendig.

Ruime keuze uit verschillende vloeren

Het mooie van laminaat is dat er ontzettend veel soorten vloeren beschikbaar zijn in verschillende kleuren en sferen. Er is voor ieder wat wils!

Eenvoudig te leggen

Laminaat wordt vaak voorzien van een kliksysteem waardoor het gemakkelijk zelf is te leggen. Ook voor personen met twee linkerhanden is dit prima te doen.

Onderhoudsvrij

Laminaat vereist vrijwel geen onderhoud. Door de harde toplaag blijven hardnekkige krassen vaak uit en heb je niet veel omkijken meer naar het onderhoud van de vloer.

Vochtbestendig

Vaak wordt gedacht dat laminaat niet goed tegen vocht kan, maar niets is minder waar! Laminaat kan juist erg goed tegen vocht.

Een laminaatvloer bij Noordhuis?

Hebt u een nieuwe vloer nodig en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een laminaatvloer? Wij adviseren u graag! Bij ons vindt u een ruim assortiment aan hoogstaande laminaatvloeren. Wij hebben voor ieder kantoorpand de juiste oplossing als het aankomt op laminaatvloeren. 

Waarom een projectinrichter?

Vaak wordt een projectinrichter ingeschakeld als u zelf moeite heeft om het juiste ontwerp maken of als u behoefte heeft aan volledige ontzorging. Een projectinrichter heeft alle kennis in huis om voor u het juiste ontwerp te maken. Onze projectinrichters zijn gefocust op maar één ding, uw project!

Allereerst wordt er een duidelijke doelstelling gemaakt. Wat zijn de wensen voor de ruimte? Wat is het doel van de ruimte? De meeste bedrijven vinden het de laatste tijd erg belangrijk dat de werkomgeving ergonomisch en duurzaam is. Dit zijn namelijk thema’s die steeds belangrijker worden.

 

Als alles duidelijk in kaart is gebracht gaan we kijken naar het ontwerp. Vaak maken we het ontwerp eerst digitaal, zodat we makkelijk aanpassingen kunnen maken. Vervolgens maken we een duidelijke projectplanning. U weet precies waar u aan toe bent, want u kunt het projectplan gewoon volgen. 

PVC vloeren

PVC vloeren zijn samen met laminaat vloeren erg populair. PVC vloeren hebben weinig onderhoud nodig en zijn gemakkelijk schoon te maken, zijn duurzaam en ideaal te combineren met vloerverwarming. Noordhuis biedt een uitgebreid assortiment PVC vloeren zodat u bij ons altijd slaagt en een ruime keuze hebt.

Wat is een PVC vloer precies?

PVC is een vloer met een unieke houten uitstraling, echter zit er geen hout in verwerkt. De vloer wordt gemaakt van kunststof en bevat verschillende lagen polyvinylchloride. Echter, doordat de vloer op zo’n professionele manier wordt gemaakt aan de hand van de modernste technieken, is hij bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer.

De belangrijkste voordelen van een PVC vloer

PVC is een heel populaire keuze doordat de vloer een aantal interessante voordelen biedt. Om je een goed beeld te geven van deze voordelen hebben we hieronder een opsomming van de belangrijkste gemaakt:

     Een PVC vloer is erg duurzaam;

     Het onderhoud is minimaal;

     Ideaal voor vloerverwarming;

     Makkelijk te plaatsen.

Een PVC vloer is erg duurzaam

Een groot voordeel van PVC is dat het erg duurzaam materiaal is. Een PVC vloer gaat dus erg lang mee en is niet snel aan vervanging toe.

Het onderhoud is minimaal

Het onderhoud aan PVC vloeren is minimaal en het onderhoud dat moet gebeuren is redelijk snel te doen.

Ideaal voor vloerverwarming

Een bekende eigenschap van PVC is dat het gemakkelijk warmte doorlaat. Dit zorgt er dan ook voor dat de vloer zich perfect leent voor vloerverwarming. Overweegt u dus uw vloer te verwarmen, dan is PVC dé vloer die u zoekt.

Makkelijk te plaatsen

Net als laminaat is ook een PVC vloer makkelijk zelf te plaatsen. Ook onervaren klussers kunnen prima uit de voeten met het leggen van een PVC vloer.

Een PVC vloer bij Noordhuis?

Hebt u een nieuwe vloer nodig en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die een PVC vloer kan bieden? Wij adviseren u graag! Bij ons vindt u een ruim assortiment aan hoogstaande PVC vloeren. Wij hebben voor ieder kantoorpand de juiste oplossing als het aankomt op PVC.